06-54922356

Mandril Vastgoed voor uw rendement.

Projectontwikkeling van bedrijfsterreinen en oude, vaak grote bedrijfspanden en fabrieken.

 

 

Bedrijfspand Emmen

voorbeeld bedrijfspand in Emmen

800 m2 op de begane grond en een kantoor kantine op de verdieping van nog eens 175 m2. Totaal dus 975 m2 bedrijfsruimte.

Het geheel heeft een buitenterrein van 900 m2, en is ideaal voor een bedrijf met behoefte aan meters.

Emmen is een belangrijke stad in het Noord-Nederlandse bedrijfsleven. De stad Emmen heeft verscheidene voordelen voor ondernemers en daarom zijn de bedrijfspanden hier een gat in de markt voor de opkomende economie. U zoekt een bedrijfspand? Emmen is uw locatie.

Waarom een bedrijfspand huren in Emmen?

Als u een bedrijfspand huurt of koopt in de stad Emmen, dan helpt de gemeente Emmen u een handje! De stad staat sinds 2012 te springen om meer ondernemers, en in de langetermijnplannen van Emmen, zijn er ontzettend veel positieve projecten opgang gezet. Dit houdt in dat bijvoorbeeld er een adequate dienstverlening voor ondernemers is ingesteld, en dat de regeldruk wordt geminimaliseerd. Dat is uiteraard uitstekend nieuws als u een bedrijfspand huurt of koopt in Emmen.

 

Geografische voordelen van een bedrijfspand in Emmen?

De gemeente Emmen heeft zo rond de 110.000 inwoners. Hierdoor is het een van de grootste in de regio. De ligging van Emmen is erg voordelig voor internationale ondernemers; de stad ligt nog geen 5 kilometer van de Duitse grens. Dus ook voor internationale handel met Duitsland ligt u erg goed, wanneer u een bedrijfspand besluit te huren in Emmen.

 

Huur een bedrijfspand in Emmen

Er zijn veel voordelen om uw bedrijf in Emmen te vestigen; zowel het feit dat de ondernemer centraal staat bij de plannen tot hervorming van de plaatselijke economie als de ligging die de stad in de regio en in het buitenland belangrijk maakt, hebben een positief effect op Emmen als plaats voor uw bedrijf. Mandril Vastgoed B.V. geeft u na een paar muisklikken een compleet overzicht van het actuele aanbod van bedrijfspanden die in Emmen te huur zijn.

Voor andere bedrijfspanden kunt u terecht op onze homepagina. 
Hier vindt u een compleet overzicht van onze bedrijfspanden.

 

Koopprijs € DOE EEN BOD k.k.

Heeft u interesse? Heeft u nog vragen? Wilt u meer foto's?

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op via telefoon 06-54922356 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

bedrijfsruimte gelegen in Emmen